Efter ännu en stabil svensk sommar så hoppas vi på en fantastisk sensommar/höst! Eftersom hösten är här så finns Schweinhaxen på menyn tillsammans med andra nya, goa, rätter så klart. Menyn blir som dagarna och öppettiderna lite kortare allt eftersom.
 
Nytt för i år är att alla rätter är tillagade som gluten och laktosfria(de som har bröd undantaget) samt att vi har veganska alternativ på menyn.
 
Lättast att hålla koll på vad som gäller är det på vår facebooksida, länk till denna hittar ni huvudmenyn här ovan. Om ni gillar oss där så får ni per automatik veta när något nytt händer. Bra tips va!?
 
Glöm inte att boka bord om ni inte redan har gjort det!
 
Skulle ni nu råka gilla oss så finns det även en jättebra sida som heter tripadvisor där ni kan lämna ert omdöme för att hjälpa andra att hitta rätt. Rekommenderas även som hjälpmedel då ni är på okänd ort och vill veta vad andra människor rekommenderar. Länk i menyn ovan även till detta
 

 

Vill veta exakt antal gäster per sällskap/bokning minst 2 timmar innan öppning. Vi förbehåller oss rätten att debitera 200kr per person som uteblir.

Välkommen att boka bord

 

 

Stophe & Tilda med personal