Observera att menyn kan variera något på grund av säsong och tillgång. Kontakta oss för frågor gällande menyn.

Förrätter

Gräddstuvade kantareller

Gräddstuvade Nävlingeåsskantareller, rostat...

Matjes

Matjesfilé med Rutger äpple från Vånga och...

Löjromstoast

Löjrom från Kalix, finns nu igen, med syrad...

Rögad Ål a la Åmund

En uppdaterad variant av hur rökt ål serveras....

Oxcarpaccio

Tunna skivor verkar funka även utan kaffe!...

Huvudrätter

Havets Wallenbergare

Köksmästarens tolkning av en husmansklassiker....

Dovhjort

Dovhjort från Hanaskogs gods med...

Tomahawk

Entrecôte på stort ben(c:a 1200gram) från...

Hängmörad Entrecote

350 grams Entrecote från...

Blåmusslor x2

1. Blåmusslor i vitt vin och grädde. Med...

MegaRibs – dubbelt så mycket

Samma som ribs fast dubbelt så mycket. För den...

Ribs med klyftpäror

Kamben från gris som först kokas och sedan...

Vegetarisk biff

Våran egen bön&rotfruktsbiff med puré...

Barnmeny

Välj mellan tre olika rätter; milda ribs,...

Efterrätter

Pannacotta

Saffranspannacotta med glass av mynta, lime och...

Brûlee

Creme brûlee gjord på butternutpumpa och lakrits

Chokladfondant

En varm chokladkaga med kladdigt inre är ett...

Chokladtrio

Tre lager choklad med nougatinne i mitten. Finns...