Observera att menyn kan variera något på grund av säsong och tillgång. Kontakta oss för frågor gällande menyn.

Förrätter

Rödbetor och chevre

Kokta och råa rödbetor, hallon och chevre i en...

Liten Råbiff

80 grams råbiff som mals a la minute. Med alla...

Skånsk Sparris

Lokal grön sparris och tysk vit sparris serveras...

Sashimi Lax

Finaste laxen som sotas, bäddas in i...

Huvudrätter

Cheesemakerstoast

Grillad halloumi i surdegsbröd med wasabikräm,...

Majskyckling

Majskycklingfilé med skinn från Varmlösa som...

Torskrygg

Ångad och smörstekt torskrygg med rotfrukter...

Hängmörad Entrecote

270 grams Entrecote från ugglarps utvalda,...

Blåmusslor x2

1. Blåmusslor i vitt vin och grädde. Med...

Råbiff

Råbiff på 200gram med de klassiska...

MegaRibs – dubbelt så mycket

Samma som ribs fast dubbelt så mycket. För den...

Ribs med klyftpäror

Kamben från gris som först kokas och sedan...

Barnmeny

Välj mellan tre olika rätter; milda ribs,...

Lågtempererat sidfläsk

Sidfläsk som vi har lågtempererat i ugnen ....

Efterrätter

Tryffel

Hemmagjord chokladtryffel, en riktigt liten...

Banana Split

En klassiker som aldrig går ur tiden.

Ris au Lait

Med dulce leche. En ris a la malta deluxe.

Rawfood Chokladkaka med kokosgrädde

Gjord på cashewnötter, dadlar och kakao. En...

Italiensk maräng

En kladdig maräng med lakritsblåbär

Chokladtrio

Tre lager choklad med nougatinne i mitten. Finns...